מידע

מעון מינימליסטי בטורונטו

מעון מינימליסטי בטורונטו

בבניין זה משנת 1889 נותרה חלוקת הדירות של דירות ישנות בטורונטו: חדרים מרעישים וחשוכים, שבהם האור כמעט ולא יכול היה להסתובב. הבניין שופץ מלמעלה למטה על ידי צומת סטודיו, כולל כעת בית חד-משפחתי בשתי קומות בסגנון מינימליסטי. אנו פותחים בפניכם את דלתות הבית יוצא הדופן הזה!

מרחבים לחשיבה מחודשת


ג'ו לין - צומת סטודיו מטרות הפרויקט: נצלו את אילוצי הבניין, שמרו על רוח פעם על ידי התאמתו לאורח החיים הנוכחי. התוצאה היא בית בהיר, מעוצב וחם עם גווני עץ רכים.

אור טבעי


ג'ו לין - צומת סטודיו כל האתגר של השיפוץ היה להלחין כרכים גדולים יותר ובהירים. כפי שעולה מהאור הראשי המרהיב הזה שפותח את החלל כלפי חוץ ומגביר את האור ביעילות.

רוח של פעם


ג'ו לין - צומת סטודיו במטבח, סטודיו לאדריכלות הצליח לערבב סגנון כפרי ועכשווי על ידי החדרת תמצית עץ בלונדיני למשטח בהיר וכהה יותר. התוצאה: מטבח מפוכח ומינימליסטי בו החיים טובים.

עץ ולבן ללא רבב, ההתאמה המושלמת


ג'ו לין - צומת סטודיו הבית כולו נותר נאמן לעיצוב מינימליסטי ובעל מערך מלוטש בו שולטים עץ ולבן.

מגע נורדי


ג'ו לין - צומת סטודיו חומרים אצילים וטבעיים, דומיננטיות של לבן ועץ, קווים נקיים ומרקמים נעימים ... עיצוב סקנדינבי מבשר את עצמו בחדר ילדים זה.

בהירות יפה


ג'ו לין - צומת סטודיו בחדר השינה יש חלון גדול המשפר את בהירות החדר ופולט תחושה של רווחה מהולה בפשטות מעודנת.

מחיצה מדהימה


ג'ו לין - צומת סטודיו כדי להמריץ את החלל ובכך להימנע מכל קור, המסדרון כוסה בפאנלים מעץ. מחליקים, הם מאפשרים גישה לחדר התינוק כשהם פתוחים.

קן נעים


ג'ו לין - צומת סטודיו אם אנו מאפשרים לנו להקסים בקלות מחלון זה לבוש עץ המאפשר לנו לחבר את החלל בחוץ, אנו נופלים גם על הכיסוי הגרפי הרך הזה ועל שרפרף הסדנאות הקטן הזה, קצת רטרו , המרמזים על רכות ועדינות.

חדר אמבטיה זן


ג'ו לין - צומת סטודיו, לבוש ברהיטי עץ בלונדיני עם קווים נקיים, בחדר האמבטיה יש אווירה נעימה השואפת להתגאות.